Ιδανικός προορισμός ξεκούρασης για οικογένειες και για τους λάτρεις του surfing

Το συγκρότημα Lazaris Appartments βρίσκεται στον Άγιο-Ιωάννη Λευκάδος, μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, μόλις 3 χλ από την πόλη.

Χτισμένο μπροστά στην απέραντη χρυσή αμμουδιά και γαλαζοπράσινη θάλασσα του Αη-Γιάννη, υπόσχεται στους επισκέπτες του ηρεμία και χαλάρωση . Χαρακτηριστικά του συγκροτήματος είναι η θέα στη θάλασσα σε συνδυασμό με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και το βαθύ πράσινο της φύσης ενώ το αεράκι το μεσημέρι καθιστά την περιοχή αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις του windsurfing και του kitesurfing.

Μοναδικός μας στόχος είναι να κάνουμε την παραμονή σας όσο πιο ευχάριστη γίνεται!

ΛΕΥΚΑΔΑ……..Το σμαράγδι του Ιονίου

Το «στεριανό» νησί των Επτανήσων καθώς κυριολεκτικά βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Στερεά Ελλάδα είναι ένα νησί με σπάνια φυσική ομορφιά που κερδίζει τον επισκέπτη. Άγρια και ήπια ομορφιά συνδυάζονται με αρμονία, απέραντες χρυσαφένιες αμμουδιές που συγκαταλέγονται στις ωραιότερες της Μεσογείου με πιο γνωστές το Πόρτο Κατσίκι και το Κάθισμα και ιδανικούς προορισμούς, γνωστούς παγκοσμίως, για surfing και kitesurfing, όπως η παραλία του Αη-Γιάννη. Μικροί ορμίσκοι, θάλασσα που συνδυάζει το τουρκουάζ και βαθύ μπλε του Ιονίου, τα Πριγκηπονήσια Σκορπιός, Μαδουρή και αλλά καθιστούν πλέον τη Λευκάδα αγαπημένο αραξοβόλι των ιστιοφόρων και των σκαφών αναψυχής…